lauantai 29. joulukuuta 2012

Hevosia ja hamstereita

Olin äsken kaverillani yökylässä. Hän on sellainen hevoshullu niin kuin melkein kaikki kaverini. En ole ennen käynyt talleilla lukuun ottamatta kertaa kun istuin ulkona penkillä ja katsoin yhtä toista kamua. Niin, eli hän kumminkin kysyi minua hoitamaan hoitohevosiaan hänen kanssaan ja minä sitten menin.

Kaverilla on kaksi hoitsua (hoitohevosta).Ensin hoidettiin poni joka oli hevoskorkuinen eli se oli hevosen kokoinen ja kävi hevostunneilla (en ollut ikinä nähnyt niin isoa hevosta, koska silloin toisen kaverini tunnilla oli vain pieniä poneja). Me hoisdimme sen yhdessä. vaikka ensin oli aika jännää, en kohta enää yhtään jännittänyt. Hevonen oli toosi kiltti, niin kuin kamuni sanoi.

Sitten hoidettiin toinen hoitsu. Se oli tooosi iso, nimittäin tallin isoin tuntiheppa (eli tunneilla käyvä hevonen) Mutta sekin oli kiltti.

Käytiin vielä katsomassa muita hevosia/poneja. Mielestäni se ensimmäinen toosi kiltti ja musta poni oli paras. :)

Kaverillani on myös hamsteri. Se on niiin ihana. Koska äiti on tullut koirille allergiseksi, emme saa koiraa En saa kissaa koska niille äiti on tosi allerginen. Sitten haluaisin pupun tai hamsterin. Minä jo melkein sainkin hamsterin, mutta sitten huomasimme että äitini on hamsterin purulle allerginen. Eilen kaverini kertoi että on puruja jotka ovat/yrittävät olla epäallergisoivia. Me ehkä kokeilemme sellaista.

Hyvää mennyttä joulua ja tulevaa uutta vuotta.!

P.S. Saa kommentoida jos tietää jotain epä allergisoivistapuruista yms.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti